semua Kategori
Mengenai kami / Hubungi Kami

Mengenai kami / Hubungi Kami

Visi Perusahaan

Setiap orang Cawolo berharap untuk menggunakan hidrogen untuk menjadikan dunia tempat yang lebih baik, melepaskan potensi tenaga boleh diperbaharui dan merealisasikan penyahkarbonan global

Pada masa ini, ia telah membina dewan pameran muzium sains dan teknologi hidrogen berstandard tinggi, komited untuk membina dan membangunkan ekosistem perkongsian kesihatan hidrogen, dan secara aktif menerajui transformasi industri hidrogen global.

Pasukan Cawolo

Cawolo ialah perusahaan berteknologi tinggi yang komprehensif yang menyepadukan penyelidikan dan pembangunan, reka bentuk, pembuatan dan penjualan produk hidrogen Cawolo mempunyai teras teknologi yang dipatenkan sendiri: teknologi pengeluaran hidrogen pemisahan hidrogen-oksigen berkepekatan tinggi. Pada masa ini, ia telah membina dewan pameran muzium sains dan teknologi hidrogen berstandard tinggi, komited untuk membina dan membangunkan ekosistem perkongsian kesihatan hidrogen, dan secara aktif menerajui transformasi industri hidrogen global.

Ahli Pasukan Profesional

Ketua Jurutera-He Xiancheng

Ketua Jurutera-He Xiancheng

Pengurus besar Pusat Kejuruteraan PEM, yang memberi tumpuan kepada mekatronik, telah terlibat dalam reka bentuk peralatan pengeluaran hidrogen dan sistem kawalan automasi elektrik industri selama 28 tahun. • Bertanggungjawab untuk pembentukan pasukan teknikal PEM. Pada tahun 2022, pimpin pasukan untuk menawan elektrolisis PEM industri berskala megawatt pertama di Wilayah Guangdong, dan prestasinya akan mencapai tahap peneraju industri.

Ketua Pegawai Teknologi-Renee Hou

Ketua Pegawai Teknologi-Renee Hou

Dr Hou lulus dari Institut Teknologi Illinois, dan belajar di bawah pengajar sel bahan api yang terkenal. Selepas tamat pengajian, Dr. Hou telah bekerja selama bertahun-tahun dalam perintis dan OEM sel bahan api terkenal antarabangsa, dan telah mengumpul pengalaman yang kaya dalam kedua-dua teknologi R&D dan pembangunan produk. Beliau pernah menjadi pengarah teknikal Ballard China, pengarah teknikal Syarikat Tenaga Hidrogen SPIC, dan pengarah perancangan strategik tenaga hidrogen bagi pasukan projek sel bahan api Great Wall Motor XEV. Sebelum kembali ke China, Dr. Hou mempunyai pengalaman industri selama bertahun-tahun di Ballard Vancouver dan AFCC Vancouver, serta pemula sel bahan api di Silicon Valley.

Charman-En. Lin

Charman-En. Lin

Pengerusi Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co. Ltd. Pengurus Besar di Guangdong Cawolo Health Technology Co, Ltd. Pengurus Besar Guangdong Cawolo Equipment Co. Ltd. Timbalan Pengurus Besar Rawatan Air Foshan Huayang Xinli Dengan pandangan unik dan kepekaan terhadap pengurusan perniagaan, Encik Lin mengetuai pasukan itu ke dalam bidang rawatan air elektrolisis selama 23 tahun. Beliau adalah tuan bagi projek Cawolo dan penyepaduan sumber dalaman dan luaran.

Guangdong Cawolo Hidrogen

Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co., Ltd. telah ditubuhkan pada Disember 2021, merupakan penyepaduan Guangdong Cawolo Health Technology Co., Ltd. dan Foshan Cawolo Equipment Co., LTD. Syarikat itu terletak di Bandar Foshan, Wilayah Guangdong zon demonstrasi industri baru muncul - Pangkalan Industri Cahaya Baharu Guangdong. Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co., Ltd. ialah perusahaan sains dan teknologi yang komprehensif yang menyepadukan penyelidikan dan pembangunan, reka bentuk, pembuatan dan penjualan produk hidrogen. Ia komited kepada inovasi teknologi sel elektrolitik PEM dan untuk merealisasikan sistem bersepadu pengeluaran hidrogen air elektrolitik PEM yang canggih, pintar, hijau, berskala besar dan domestik. Pasukan syarikat mempunyai lebih daripada 20 tahun pengalaman industri rawatan air elektrolitik, dengan teknologi penyelidikan dan pembangunan industri hadapan, kekuatan pasukan teknologi penyelidikan dan pembangunan syarikat, terdapat ramai pakar dan kakitangan tuan yang terkenal di dalam dan luar negara. Peralatan pemeriksaan kilang lengkap, kualiti dan pembinaan sistem alam sekitar selesai. Syarikat ini terutamanya R&D dan menghasilkan rangkaian penuh peralatan pengeluaran hidrogen air elektrolitik PEM industri, elektrod membran, sel elektrolitik, penjana hidrogen, cawan air kaya hidrogen, dispenser air kaya hidrogen dan produk lain, kategori merentas industri, komersial. dan rumah dan bidang pasaran pelbagai peringkat lain.

Guangdong Cawolo Hidrogen
langganan

Langgani buletin kami

Ikuti kami

Kami ingin mendengar daripada anda